Why does Firefox keep fucking around with their add-ons? No more Google Toolbar?

Discussion in 'The Bar' started by bigbump, Feb 25, 2012.

  1. bigbump

    bigbump Member

    Reputations:
    0
    Joined:
    Sep 15, 2010
    Messages:
    806
    Likes Received:
    1
    And Safari stopped playing Youtube videos. Why do they keep fucking shit up.
     
  2. Henry Gale

    Henry Gale New Member

    Reputations:
    0
    Joined:
    Feb 21, 2012
    Messages:
    2,136
    Likes Received:
    0
    Just use chrome
     
  3. HAL

    HAL HAM

    Reputations:
    1,156
    Joined:
    Dec 13, 2011
    Messages:
    111,957
    Likes Received:
    27,052
  4. bigbump

    bigbump Member

    Reputations:
    0
    Joined:
    Sep 15, 2010
    Messages:
    806
    Likes Received:
    1
    I want to keep some distance from Google
     
  5. HeinousMark

    HeinousMark Creepy-Ass Cracka VIP

    Reputations:
    0
    Joined:
    Dec 14, 2011
    Messages:
    19,629
    Likes Received:
    3
    You know what I hate? They moved the "Reload Page" button to the right of the URL line. I liked it on the left, and still keep going there instinctively...
     
  6. Henry Gale

    Henry Gale New Member

    Reputations:
    0
    Joined:
    Feb 21, 2012
    Messages:
    2,136
    Likes Received:
    0
    You can alter firefox's layout. Move the reload where you want it
     
  7. tomtom

    tomtom Well-Known Member

    Reputations:
    7,257
    Joined:
    Sep 27, 2010
    Messages:
    20,739
    Likes Received:
    1,934
    Resistance is futile.


    Seriously, chrome is to firefox what firefox was to internet explorer.

    People never listen to me. I started working for netscape in 96 and everybody switched to AOL or internet explorer. Fuckers!!!
     
  8. P-B

    P-B Honourary Canuck Gold

    Reputations:
    1,614
    Joined:
    Dec 14, 2011
    Messages:
    83,127
    Likes Received:
    29,329
    Believe it or not, Chrome is too fast for me. All the animated GIF's are rendered at 3x speed, making ones like Schmoopy's av extra super annoying.
     
  9. FlaFlaFlunkie

    FlaFlaFlunkie Fabulous!

    Reputations:
    0
    Joined:
    Dec 19, 2011
    Messages:
    42,557
    Likes Received:
    14
    Yeah, and the omnipotents at Microsoft just upgraded my version of IE to 9 without even so much as fucking asking me.

    I fucking HATE when they do that shit during updates. They marked that as voluntary like six months ago (and don't even get me started how much i fucking hate Windows 7) and now, out of nowhere, this morning, my laptop reboots and after the reboot is complete? I'm saddled with IE9.

    Mother. Fuckers!
     
  10. Randy

    Randy New Member

    Reputations:
    0
    Joined:
    Feb 10, 2012
    Messages:
    259
    Likes Received:
    0
    Just hit ctrl R you dumbfuck
     
  11. HeinousMark

    HeinousMark Creepy-Ass Cracka VIP

    Reputations:
    0
    Joined:
    Dec 14, 2011
    Messages:
    19,629
    Likes Received:
    3
    Don't want to, fart-huffer.
     
  12. beatlejaws

    beatlejaws nowhere poster

    Reputations:
    0
    Joined:
    Dec 13, 2011
    Messages:
    54,251
    Likes Received:
    5,623
    i get lots of stuttering using Firefox
     
  13. Schmoopy

    Schmoopy Shit Mult Hunter Gold

    Reputations:
    9,730
    Joined:
    Aug 25, 2010
    Messages:
    214,282
    Likes Received:
    39,214
    :lol:
     
  14. Schmoopy

    Schmoopy Shit Mult Hunter Gold

    Reputations:
    9,730
    Joined:
    Aug 25, 2010
    Messages:
    214,282
    Likes Received:
    39,214
    I've never had a problem with FF. I fucking love it and will never use a different browser. :ucoffee:
     
  15. LonghornJ

    LonghornJ VIP Extreme Gold

    Reputations:
    38,696
    Joined:
    Sep 16, 2010
    Messages:
    35,523
    Likes Received:
    27,992
    I had a couple tabs open the other day and AVG gave me a notice that FF was using something like 900 megs of ram... wtf???
     
  16. bigbump

    bigbump Member

    Reputations:
    0
    Joined:
    Sep 15, 2010
    Messages:
    806
    Likes Received:
    1
    Did you ever use Google Toolbar (Firefox v 5)
     
  17. tomtom

    tomtom Well-Known Member

    Reputations:
    7,257
    Joined:
    Sep 27, 2010
    Messages:
    20,739
    Likes Received:
    1,934
    Because with your gray hair and balding head you look old so you may as well act like an old fucker and not use something like chrome that is faster and more stable.

    You used a flip phone too. :artiejj:
     
  18. FlaFlaFlunkie

    FlaFlaFlunkie Fabulous!

    Reputations:
    0
    Joined:
    Dec 19, 2011
    Messages:
    42,557
    Likes Received:
    14
    I use keyboard shortcuts for just about everything. It slows me down to move my hands off the keyboard, to the mouse, back to the keyboard.

    Keep in mind, I'm also the dude that stands in front of the microwave oven, screaming COME ON ALREADY, GOD FUCKING DAMN IT!. :jj:
     
  19. Spazzmatazz

    Spazzmatazz Band Member Banned User

    Reputations:
    0
    Joined:
    Aug 20, 2010
    Messages:
    43,050
    Likes Received:
    843
    Right click the toolbar. Select Customize, then drag it where you want.
    And Henry, why would you hit ctrl-r when you could use one hand to hit F5? :weird:

    To be honest? Now that they have added Quickdrag (the addon I can't live without), I'd switch to Chrome if they'd let me move the tabs below the bookmarks toolbar.
    And I have the Google toolbar, and I'm using v10.0.2. :D
     
  20. beatlejaws

    beatlejaws nowhere poster

    Reputations:
    0
    Joined:
    Dec 13, 2011
    Messages:
    54,251
    Likes Received:
    5,623
    exactly. time is relative.

    i can't laugh at the flip phone, though