Why Does The Front Page Continually Refresh Over and Over On It's Own?

Discussion in 'The Bar' started by Double Blizz, Nov 3, 2013.

  1. Double Blizz

    Double Blizz Well-Known Member

    Reputations:
    3,429
    Joined:
    Dec 3, 2012
    Messages:
    30,900
    Likes Received:
    692
    Does anyone else have this problem?
     
  2. LonghornJ

    LonghornJ Well-Known Member 2010 OG Gold

    Reputations:
    166,435
    Joined:
    Sep 16, 2010
    Messages:
    49,152
    Likes Received:
    50,931
    Where are the image tags and all that other shit too? Strange things are afoot!!

    I hope this isn't a prank :chair:
     
  3. MONK

    MONK The fuck? Staff Member Chimp In Charge

    Reputations:
    1,892
    Joined:
    Aug 25, 2010
    Messages:
    19,347
    Likes Received:
    4,139
    All that shit is still there. :dontknow:
     
  4. Double Blizz

    Double Blizz Well-Known Member

    Reputations:
    3,429
    Joined:
    Dec 3, 2012
    Messages:
    30,900
    Likes Received:
    692
    Thanks for answering my question
     
  5. LonghornJ

    LonghornJ Well-Known Member 2010 OG Gold

    Reputations:
    166,435
    Joined:
    Sep 16, 2010
    Messages:
    49,152
    Likes Received:
    50,931
    Not in the "quick reply" box
     
  6. MONK

    MONK The fuck? Staff Member Chimp In Charge

    Reputations:
    1,892
    Joined:
    Aug 25, 2010
    Messages:
    19,347
    Likes Received:
    4,139
    Refresh F5 bro. It's there.
     
  7. Double Blizz

    Double Blizz Well-Known Member

    Reputations:
    3,429
    Joined:
    Dec 3, 2012
    Messages:
    30,900
    Likes Received:
    692
    It's not doing it anymore now
    Maybe only when you first log on
     
  8. LonghornJ

    LonghornJ Well-Known Member 2010 OG Gold

    Reputations:
    166,435
    Joined:
    Sep 16, 2010
    Messages:
    49,152
    Likes Received:
    50,931
    This is what I see in Firefox... and I also had to write in the [ IMG ] tags when I clicked to quote you.

    [​IMG]
     
  9. Pony

    Pony Well-Known Member 2010 OG VIP

    Reputations:
    10,757
    Joined:
    Sep 17, 2010
    Messages:
    8,495
    Likes Received:
    1,133
    That's weird. I'm on Firefox too and I see the tags. :scratch:
     
  10. MONK

    MONK The fuck? Staff Member Chimp In Charge

    Reputations:
    1,892
    Joined:
    Aug 25, 2010
    Messages:
    19,347
    Likes Received:
    4,139
    Clear yer cache.
     
  11. dawg

    dawg In The Dog House Staff Member

    Reputations:
    208,132
    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    151,693
    Likes Received:
    144,375
    What skin is that Longhorn?
     
  12. dawg

    dawg In The Dog House Staff Member

    Reputations:
    208,132
    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    151,693
    Likes Received:
    144,375
    What are you talking about?

    What skin are you using? what browser? We need more info.
     
  13. LonghornJ

    LonghornJ Well-Known Member 2010 OG Gold

    Reputations:
    166,435
    Joined:
    Sep 16, 2010
    Messages:
    49,152
    Likes Received:
    50,931
    Ah... it was a script blocker.

    Issue resolved. Thanks
     
  14. dawg

    dawg In The Dog House Staff Member

    Reputations:
    208,132
    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    151,693
    Likes Received:
    144,375
    What skin are you using?
     
  15. LonghornJ

    LonghornJ Well-Known Member 2010 OG Gold

    Reputations:
    166,435
    Joined:
    Sep 16, 2010
    Messages:
    49,152
    Likes Received:
    50,931
    DS_dark... its fixed on my side now. Thanks.
     
  16. Double Blizz

    Double Blizz Well-Known Member

    Reputations:
    3,429
    Joined:
    Dec 3, 2012
    Messages:
    30,900
    Likes Received:
    692
    It's fixed now but it was doing it last nite when I first logged on too
    I was using the red skin and chrome browser
     
  17. dawg

    dawg In The Dog House Staff Member

    Reputations:
    208,132
    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    151,693
    Likes Received:
    144,375
    Yes bro i see now. Yes, the forums require java script enabled to work properly. If you have no-script then it will cause you problems unless you allow the shed.
     
  18. LonghornJ

    LonghornJ Well-Known Member 2010 OG Gold

    Reputations:
    166,435
    Joined:
    Sep 16, 2010
    Messages:
    49,152
    Likes Received:
    50,931
    Racist!!
     
  19. dawg

    dawg In The Dog House Staff Member

    Reputations:
    208,132
    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    151,693
    Likes Received:
    144,375
    Chrome is garbage :coffee: